©2019 by Origami & Paper Flowers Natsuko.

Despre Natsuko

Natsuko este un brand internațional, care ofera clienților sai aranjamente florale lucrate cu mare atenție pentru detaliu și realizate 100% handmade din hartie speciala adusa atat din Japonia cat si din SUA, imbinand armonios cultura si arta japoneza origami intr-o tehnica combinata intre cele doua tari.
Natsuko este membru al ANEMONE PAPER FLOWERS, Spokane, WA, SUA, al grupului FLORI CU FITZE ACADEMY din Romania si al Asociatiei Artei de Hartie din Japonia (JPA).

Despre Ayako Funatsu - Designer Origami & Paper Flowers Natsuko

“Pasiunea mea pentru ceea ce fac, astăzi, la Natsuko International, s-a născut în orasul meu natal, Yokohama, din Japonia.
In urma cu 23 de ani, pe cand admiram frumusetile Romaniei calatorind prin tara, cu rucsacul in spate, imaginatia mea a fost stimulata extraordinar de ceea ce vedeam. Am repetat de cateva ori aceasta experienta, fascinata de spatiul romanesc.
In 2000 m-am hotarat sa ma stabileasc definitiv in Romania. Am lucrat in domenii precum turismul, automotive, executive search.
In 2018, dupa 30 ani de cariera, de provocari si de multe lucruri invatate, am decis sa pornesc pe un drum nou, cel al creatiei si antreprenoriatului, din dorinta de a dezvolta propria afacere, inspirata de natura, dar si de oameni dragi.”