top of page
Caută

Primul meu aranjament din origami și cum am început?

Într-o iarnă din 2015 prietena mea designer de flori naturale m-a întrebat daca pot să fac flori din origami. Făceam origami din copilarie însă moderam doar obecte un gen cocori, baloane și ornamente mai simple pentru petreceri. I-am răspuns că încerc! Am sunat-o pe sora mea din Japonia să mi trimită origami urgent. Am început să căut modele de flori din origami pe net. Am făcut mai multe modele de trandafiri și am ales acest model în poza. Când exersam flori din origami o prietena foarte bună, creator de bijuterii m-a invitat să particip la un târg împreună cu ea! Motivația mea a ajuns la maxim. Fiecare seara imediat dupa ce ajung acasa de la serviciu am început sa pregătesc aranjamente florale din origami. Lucram până pe la 3, 4 dimineata. Făceam cu placere și uitam cat timp a trecut. Am lucrat pentru o lună să pregătesc florile. Totodată după o muncă așa de intensă am și slăbit, ehhhhh!

Un aranajment în poza durează cca 5 ore. Peste 35 de trandafiri. A venit în ziua târgului, primul meu târg! Sper să vănd cateva! Emoții la maxim! Până la urma nu s-a îmtâmplat nimic.....Dar a intrat ceva în mine și nu puteam să opresc să fac flori din origami. Au trecut ceva timp, mai încercam să promovez pe ici pe colo. Pregăteam și ambalaj potrivit. Nu s-a întâmplat nimic.... O vește a venit fără să mă astept. A aparut primul client care mi le-a cumpărat pe toate! Nu, nu, nu, nu-mi vine să cred! Atunci m-am simțit că asta e! asta trebuie să fac. Dar încă nu m-am gândit să fac business ci ca hobby, satisfacția personală. De unde stiam că voi face business cu florile de hârtie peste 3 ani.





Încetul cu încetul am dezvoltat mai multe modele de aranajamene. Am început să folosesc și origami din hârtie japoneză washi.



După 1.5 an de când am început origami flowers am vrut să fac un aranjament mai dinamic. M-am simțit că origami mă limitează să creez mai multe modele de flori inclusiv stil de aranajment. De aceea am început să căut o altă tehnică care mă ajută să dezvolt în domeniul florilor din hârtie/origami. Și ce am făcut? Vă povestesc într-o altă zi.

Vă multumesc mult pentru că ati citit blog-ul meu. O zi frumoasă în continuare!





131 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Origami Q&A

Origamisor

bottom of page