top of page
Caută

Cautati atelier de IKEBANA? Se gaseste un raspuns aici!

Nu cred ca voi uita vreodata in ziua in care m-am intalnit cu dna. Prof. acreditat al scolii japoneze Sogetsu, Daniela Anca Turdean la un vernisaj organizat de catre Biblioteca Academiei Romane. La fiecare eveniment organizat de Biblioteca Academiei Romane ii cunosc pe oameni noi, frumosi si raman legatura cu ei. Dar pentru data aceasta nu ma asteptam sa cunosc pe cineva care exprima prin mainile sale cultura japoneza atat de frumos.

Dansa a decorat cu ikebana (arta japoneza a aranjamentelor florale) in sala pentru acest vernisaj. Pur si simplu am fost impresionata de operele sale si parca cuvantul frumos este creeat pentru a exprima arta sa.

Sunt multe ori intrebata daca fac si eu ikebana? Pana acum nu stiam sa raspund decat "Nu". Acum stiu sa spun dupa "Nu", "Dar as dori sa va recomand cu caldura pe Dna. Daniela Anca Turdean.

Sunt deja elevii care invata ikebana de la dansa in mod regulat dar organizeaza si un atelier pentru copii si adulti la cerere. Recent a sustinut un atelier de ikebana cu peste 100 copii si nu de la dna. Turdean ci de la o alta persoana am aflat ca copiii au fost extrem de multumiti de atelierul dumneaei.

Doresc sa va las contactele d-nei. Turdean mai jos si cine doreste un atelier, curs sau ikebana in casa va rog sa o contactati direct.


Dna. Daniela Anca Turdean

Nume de profesor Sogetsu: Câmp de narcise 水仙畑

IG: www.instagram.com/dana_turdean si www.instagram.com/ikebana_sogetsu_bucharest

FB: www.facebook.com/turdean.dana

Despre Prof Daniela Anca Turdean
.pdf
Descarcă PDF • 376KB59 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Origami Q&A

Origamisor

Comments


bottom of page